본문 바로가기

Romanian(Română)

Înainte de a pleca într-o călătorie cu K-ETA, eliberați mai întâi o autorizație de călătorie electronică!

Înainte de a pleca într-o călătorie cu K-ETA, eliberați mai întâi o autorizație de călătorie electronică!

Autorizație electronică de călătorie în Coreea

Sistemul K-ETA permite călătorilor să aplice prin internet. Pentru a face acest lucru, călătorul trebuie să completeze cererea K-ETA și să trimită informații precum pașaport, bilet de avion și cazare. Pe baza acestor informații, guvernul sud-coreean va acorda sau interzice intrarea călătorilor.Întregul proces este automatizat - K-ETA sunt procesate electronic, astfel încât călătorii nu trebuie să treacă prin procesul de procesare a declarațiilor de călătorie. În trecut, era obișnuit ca călătorii să viziteze sucursala și să trimită un raport, dar acum este posibil să procesezi multe lucruri cu o singură emisiune pe internet.

poza pașaport

Coreea este cunoscută pentru combinația sa atractivă de frumusețe orientală și orașe moderne. Este bine să te bucuri de călătoriile interne, dar există multe atracții și atracții turistice care merită vizitate chiar și pentru străini. Mai jos este o listă de atracții și destinații turistice care trebuie vizitate pentru străinii care vizitează Coreea.Sokcho, Gangwon-do - Sokcho este renumit pentru peisajul natural frumos și fructele de mare delicioase. Există atracții precum Plaja Sokcho, Portul Dongmyeong și Lacul Cheongcho, așa că este recomandat ca loc de distracție cu familia.Goseong - Situat pe coasta de est a Coreei, Goseong este un loc unde poți simți frumoasa coastă și moștenirea culturală a dinastiei Joseon. Există atracții precum Fortăreața Goseong Seongjuseong, Templul Songhaksa și Centrul de expoziții Goseong Daebyeon, așa că este bine pentru familii să se bucure de o excursie.Jeju Dol Hareubang - Unul dintre peisajele naturale reprezentative ale insulei Jeju, se referă la casele de piatră împrăștiate pe toată insula. Dol hareubang este o clădire distinctă din Jeju, iar peisajul de piatră este foarte frumos.

pașaport cu dublă cetățenie

Există multe alimente în Coreea care sunt renumite pentru gustul lor picant și savuros. În cele ce urmează sunt prezentate mâncăruri coreene reprezentative și restaurante care le-ar putea plăcea străinilor.Taitei - Taitei este un fel de mancare cu taitei facut din faina de grau.Titeii sunt mestecati iar supa are un gust si aroma bogata. Există diferite tipuri de naengmyeon, bibim guksu și kalguksu și este unul dintre mâncărurile coreene reprezentative pe care le place multor oameni.Samgyeopsal - Unul dintre alimentele reprezentative ale Coreei, samgyeopsal se caracterizează prin grătar și consumul de legume proaspete cu gustul natural al cărnii de porc. Restaurantul reprezentativ unde poți degusta samgyeopsal este Sookdae, un restaurant cu carne, și există multe restaurante în care poți degusta chiar și în centrul orașului.Ssambap - Ssambap este o masă cu legume, carne, pastă de soia și ssamjang. Puteți amesteca și potrivi diferite ingrediente, astfel încât să puteți adăuga aromă în funcție de gustul dvs. personal.

pașaport nou

Situri istorice din Coreea: Există multe situri istorice în Coreea. De exemplu, există diverse locuri, cum ar fi Palatul Gyeongbokgung, Palatul Changdeokgung, Templul Bulguksa, Grota Seokguram și Iazul Anapji din Gyeongju.Hongdae - O zonă renumită pentru cartierul său universitar, unde sunt organizate diverse spectacole și expoziții, precum și artă stradală și modă.

imprimare k-eta

K-ETA este un sistem care face procesul de imigrare coreean mai ușor și mai eficient, permițând străinilor să viziteze Coreea mai ușor și mai convenabil. În plus, guvernul coreean poate promova schimburile și comunicarea cu străinii și poate promova dezvoltarea industriei turismului. Prin urmare, străinii care vizitează Coreea se vor putea bucura de călătorii mai convenabile și mai sigure utilizând K-ETA.

site-ul k eta

APPLY FOR K-ETA