본문 바로가기

Bulgarian(български)

Предоставяме бързи и сигурни услуги за издаване на K-ETA и корейски електронни визи.

Предоставяме бързи и сигурни услуги за издаване на K-ETA и корейски електронни визи.

паспорт за пребиваване

За да използвате системата K-ETA, трябва да попълните приложението K-ETA онлайн, да качите необходимите документи и да заплатите таксата за сертифициране. Обикновено таксата за сертифициране е 10 000 вона, което е сравнително евтино. Приложението K-ETA включва лична информация на пътника, информация за маршрута и настаняването.Висока вероятност за одобрение - K-ETA обикновено не се отказват на кандидатите за виза. Чуждестранните пътници ще бъдат одобрени, ако отговарят на минималните квалификации, необходими за влизане в Корея. В резултат на това няма причини за отказ поради грешки при валидиране или непълни подадени документи, които се появяват по време на процеса на попълване на формуляра за кандидатстване за виза, което намалява тежестта при планирането на пътуването.

Информация за пътуване в Корея

Корея е страна с различни чарове като история, култура, природа и храна. Ако сте чужденец, който посещава Корея за първи път, бих искал да ви представя някои добри места за посещение.Tongyeong, Gyeongsangnam-do - Tongyeong е град, разположен в южната част на Корея, където морето, островите и историческите места се събират, за да осигурят разнообразие от преживявания. В Tongyeong можете да се насладите на обиколки на острова, морски кабинков лифт и исторически места.Myeong-dong - Myeong-dong, сърцето на Сеул, е едно от най-посещаваните места от чужденци. Myeong-dong е представителен район, където можете да се насладите на пазаруване и храна, и има различни маркови магазини, ресторанти и сложни малки улички. Освен това Myeong-dong е дом на различни туристически атракции като катедралата Myeong-dong и кулата Namsan, така че е препоръчително място за чужденци, посещаващи Корея.Китайският квартал на Инчхон - Китайският квартал на Инчхон е място, където можете да се докоснете до китайската култура. В китайския квартал има традиционна китайска архитектура, храна и култура и можете да усетите културата и историята на Китай. Освен това около Чайнатаун ​​има различни туристически атракции, така че е добро място за посещение.

к-ета изтичане

Корейската храна е много разнообразна и богата. Следното представя различни храни и ресторанти, които чужденците трябва да опитат, когато дойдат в Корея.Tteokbokki - Tteokbokki е пикантна храна, която съдържа оризови сладкиши, паста от червен пипер, лук и рибни сладкиши. Оризовата торта е дъвчаща, а гочуджангът е пикантен, което го прави една от най-любимите корейски храни сред чужденците.Бибимбап - Бибимбап е едно от най-представителните ястия с ориз в Корея. Яде се като върху ориза се слагат различни зеленчуци, месо и яйца и се натрива с паста от червен пипер. Има красив цвят и е известен със здравословните си и вкусни ястия.Haemul-pajeon - Haemul-pajeon е палачинка, приготвена с морски дарове и зелен лук и изпечена в меко тесто.Има мека текстура и солен вкус. Обичайно е да му се насладите със соджу.

чужденец, пътуващ в корея

И накрая, Корея е известна и с природния си туризъм. Можете да се насладите на разнообразни дейности в райони с красива природна природа, като плажовете, морето и планината Сеораксан на остров Джеджу. Примерите включват сърф, гмуркане с шнорхел, алпинизъм и каране на ски.Insa-dong - Място, където можете да закупите традиционни корейски народни изкуства и занаяти и да се докоснете до традиционната култура на Корея.

тип паспорт

K-ETA е система, която прави корейския имиграционен процес по-гладък, позволявайки на чужденците да посещават Корея по-удобно. Чрез това може да се насърчи туристическата индустрия на Корея, както и международният обмен и комуникация. Следователно чужденците, посещаващи Корея, ще могат да се насладят на по-безопасно и по-удобно пътуване с помощта на K-ETA.

k-eta размер на снимката

APPLY FOR K-ETA