Повежите се са модерном и динамичном културом Кореје.
Ако добијете електронско одобрење за путовање преко К-ЕТА система, издаје се налепница за пасош која садржи број одобрења, датум подношења захтева, дозволу за улазак и период важења одобрења. Ова налепница се мора показати заједно приликом пријаве на домаћем имиграционом контролном пункту.Поред тога, корејска влада намерава да активније привлачи стране туристе кроз К-ЕТА систем. Странци могу лакше и повољније да посете Кореју преко К-ЕТА, што ће у великој мери допринети развоју корејске туристичке индустрије.
Кореја је позната по атрактивној комбинацији оријенталне лепоте и модерних градова. Добро је уживати у домаћим путовањима, али има много атракција и туристичких атракција које вреди посетити и странцима. Испод је листа атракција и туристичких дестинација које треба посетити за странце који посећују Кореју.Сокчо, Гангвон-до - Сокчо је познат по прелепом природном пејзажу и укусним морским плодовима. Постоје атракције као што су плажа Сокцхо, лука Донгмиеонг и језеро Цхеонгцхо, па се препоручује као место за уживање са својом породицом.Гјеонгџу - Смештен у источном делу Кореје, Гјеонгџу је познат по рушевинама древне династије Шила. То је добро место да осетите историју и културу Кореје јер има много историјских зграда и историјских места као што су пећина Сеокгурам, храм Булгукса и језеро Анапји.Хаеинса - Смештен у Гјеонгбуку, Хаеинса је један од репрезентативних храмова Кореје. Хаеинса има највећу седећу камену статуу Буде у Кореји, Булгуксаџи Буду, и место је где можете осетити природу заједно са прелепим пејзажом.
Корејска храна је позната широм света, а постоји много намирница које странци радо једу. Следеће представља корејску храну и ресторане које странци посебно воле.Ттеокбокки - Ттеокбокки је зачињено и слатко јело направљено кувањем пиринчаног колача, пасте од црвене паприке и зачина. Жвакаста текстура пиринча и укус пикантног зачина су одлични, а за још више уживања препоручује се да га једете заједно са оденом, рибљим колачем и јајетом.Самгиеопсал - Самгиеопсал је јело које се пече на роштиљу и једе одабиром масног дела између две стране свињетине. Умочите у со или соја сос и једите. Самгиеопсал је популаран међу странцима и једна је од намирница које се највише једу у Кореји.Хаемул-пајеон - Хаемул-пајеон је палачинка од морских плодова и зеленог лука испечена у меком тесту, меке је текстуре и сланог укуса. Уобичајено је уживати уз соју.
Представићемо вам културне активности и атракције у којима можете уживати у Кореји.Рибља пијаца Нориангјин - Једна од највећих рибљих пијаца у Кореји, позната је по свежим морским плодовима и укусним ресторанима.
К-ЕТА је систем који процес усељавања у Кореју чини лакшим и ефикаснијим, омогућавајући странцима да лакше и повољније посете Кореју. Поред тога, корејска влада може промовисати размену и комуникацију са странцима и промовисати развој туристичке индустрије. Стога ће странци који посећују Кореју моћи да уживају у практичнијем и сигурнијем путовању користећи К-ЕТА.