Koreja ir valsts, kurā līdzās pastāv tūkstoš gadu vēsture un mūsdienu attīstība.

K-ETA (Korejas elektroniskā ceļošanas atļauja) ir elektronisks ceļojuma ziņojums, kas nepieciešams, ieceļojot Korejā. Tradicionālā papīra veidlapa tagad ir aizstāta ar ceļojumu deklarāciju iesniegšanu tiešsaistē. Izmantojot K-ETA, imigrācijas procesu var risināt ērtāk. Šajā rakstā mēs uzzināsim vairāk par K-ETA ērtībām.Vienkāršs pieteikšanās process – lai pieteiktos K-ETA, jāievada tikai vienkārša informācija un jāveic maksājums, izmantojot internetu. Jums nav jāveic apgrūtinošas procedūras, piemēram, jāaizpilda vīzas pieteikuma veidlapa, jāapmeklē vēstniecība vai jāiesniedz dokumenti. Turklāt, ja piesakāties, izmantojot mobilo lietotni, varat ērti pieteikties jebkurā laikā un vietā.

Koreja ir pazīstama ar savu pievilcīgo austrumu skaistuma un moderno pilsētu kombināciju. Ir labi izbaudīt iekšzemes ceļojumus, taču ir daudz atrakciju un tūrisma objektu, kurus ir vērts apmeklēt pat ārzemniekiem. Zemāk ir saraksts ar noteiktiem apskates objektiem un tūrisma galamērķiem ārzemniekiem, kuri apmeklē Koreju.Sokcho, Gangwon-do — Sokčo ir slavena ar savu skaisto dabas ainavu un gardajām jūras veltēm. Ir pieejamas tādas apskates vietas kā Sokčo pludmale, Dongmjongas osta un Čeongčo ezers, tāpēc to ieteicams baudīt kopā ar ģimeni.Itaewon - Itaewon ir viena no vietām, kur varat baudīt Korejas daudzveidīgo kultūru un ēdienu. Itaewon ir populārs galamērķis ārzemniekiem, un tā ir vieta, kur var baudīt dažādas kultūras un ēdienus no visas pasaules.Wando, Jeollanam-do - Vando ir sala, kas atrodas Korejas dienvidrietumu jūrā, un tai ir skaista dabas ainava ar zilu jūru un daudzām mazām salām. Wando reprezentatīvās apskates vietas ir Vando tilts un Vando jūras parks.

Koreja ir valsts ar daudz dažādu un garšīgu ēdienu. Šoreiz iepazīstināšu ar reprezentatīviem ēdieniem, ko ārzemnieki vēlas nobaudīt, viesojoties Korejā.Ganjanggejang - Ganjanggejang ir nacionālais ēdiens un viens no Korejas reprezentatīvajiem ēdieniem. Sojas mērce, kas tiek izmantota kā mērce, ir sāļa un pikanta, un krabju gaļas garša tiek pievienota, lai piešķirtu tai smalku jūras smaržu.Gejang ir viens no populārākajiem ēdieniem Korejā.Samgyeopsal - Samgyeopsal ir ēdiens, kas gatavots, izmantojot cūkgaļas vēderu, un tas ir viens no populārākajiem ēdieniem Korejā. Plānās šķēlēs sagrieztu cūkgaļu grilē un ēd ar ssamjang, salātiem un ssam dārzeņiem. Tam ir maiga un kraukšķīga tekstūra.Vietējais ēdiens Cheongdam-dong Chueotang — Cheongdam-dong Chueotang ir restorāns, kas specializējas Chueotang, vienā no tradicionālajiem korejiešu ēdieniem. Chueotang ir ēdiens, ko ēd, mazgājot kalnu siļķi, kas nozvejotas Korejā, Ganvondo, un pēc garšvielu pievienošanas vārītā zupā. Tam ir raksturīga spēcīga garša un aromāts. Cheongdam-dong Chueotang svaigas kalnu siļķes un bagātīgs buljons ir pievilcīgs, un tā ir laba vieta, kur sajust tradicionālo Korejas garšu.

Turklāt Koreja ir valsts ar daudzām iepirkšanās un izklaides iespējām. Slavenās vietās, piemēram, Gangnam, Hongdae un Itaewon Seulā, ir dažādi restorāni, bāri, klubi un iepirkšanās centri. Turklāt Koreja ir attīstījusi tādas kultūras nozares kā K-pop un drāmas, tāpēc ir pieejamas dažādas programmas, lai izbaudītu saistītos iepirkšanās centrus, koncertus un fanu tikšanās.Norjandzjinas zivju tirgus — viens no lielākajiem zivju tirgiem Korejā, tas ir slavens ar savām svaigajām jūras veltēm un gardajiem restorāniem.

K-ETA ir sistēma, kas ļauj ārzemniekiem, kas apmeklē Koreju, ērti pieteikties ieceļošanai bez vīzas. KOREJAS ELEKTRONISKĀ CEĻOJUMA ATĻAUJA saīsinājums, internetā iespējams pieteikties vīzai un izsniegt to 24 stundu laikā pēc pārbaudes.
