본문 바로가기

Estonian(Eesti keel)

K-ETA, parim valik Korea reisiks.

K-ETA, parim valik Korea reisiks.

KETA

K-ETA süsteem alustas tööd 1. septembril 2019 ja selle eesmärk on asendada olemasolev ülemerekorealaste immigratsioonikontrollisüsteem. Kui kasutate K-ETA süsteemi, saate vähendada tarbetut ooteaega, vähendades olemasolevas immigratsioonipunktis läbivaatuseks vajalike dokumentide (nt passid, viisad ja immigratsioonidokumendid) vormistamist ning taotleda ja saada heakskiitu läbi Lihtsustatud on ka ebamugav taotlemisprotsess.Lihtne veebipõhine taotlemine – K-ETA taotlemiseks on vaja vaid internetiühendusega arvutit või nutitelefoni. Taotlejad saavad täita ja esitada taotlusvormi, mis säästab tarbetut tüli. Varem pidi enamik reisijaid täitma ankeedi ja minema harukontorisse, mis oli väga tülikas.

Korea elektrooniline reisiluba

Korea on maa, kus on palju võlu, nii et seal on nii palju kohti, mida külastada. Siin on mõned kohad, mida soovitada!Jeongdongjin, Gangwon-do – Jeongdongjin on väike linn, mis asub Gangwon-do idarannikul ja on kuulus oma kaunite lainete poolest, mis loksuvad nagu mäed. Jeongdongjini jaam on ka üks rongireisijate populaarsemaid vaatamisväärsusi.Itaewon – Itaewon on üks kohti, kus saab nautida Korea mitmekülgset kultuuri ja toitu. Itaewon on välismaalaste jaoks populaarne sihtkoht ja koht, kus saate nautida erinevaid kultuure ja toite üle kogu maailma.Jeju saar – Lõuna-Koreas asuv Jeju saar on kuulus oma kauni loodusmaastiku ja kultuuripärandi poolest. Jeju saarel on mitmesuguseid vaatamisväärsusi, nagu Hallasani mägi, Seongsan Ilchulbongi tipp ja Udo saar.

Korea turismisihtkoht

Korea on riik, mis pakub erinevaid maitseid ja toite ning paljud välismaalased on Korea toitudesse armumas. Järgnevalt tutvustame esinduslikke Korea toite ja restorane, mida välismaalased peavad Koread külastades proovima.Tteokbokki - Tteokbokki on vürtsikas ja magus roog, mis on valmistatud riisikoogi, punase pipra pasta ja koos maitsestamise teel. Riisikoogi nätske tekstuur ja vürtsika maitseaine maitse on suurepärased ning veelgi suuremaks nautimiseks on soovitatav seda süüa koos odeni, kalakoogi ja munaga.Samgyeopsal – üks Korea kuulsamaid lihatoite, samgyeopsal on roog, mille valmistamisel kasutatakse sea välisfileed või selgroogu. Samgyeopsalile on iseloomulik pehme ja õline maitse ning seda süüakse tavaliselt äädika või ssamjangiga (ssamjang).Kalguksu – Kalguksu on traditsiooniline Korea roog, mille tugevad nuudlid on kastetud kuuma puljongisse. Peamiselt kasutatakse erinevaid lihasid nagu veise-, sea- ja kanaliha ning olenevalt aastaajast kasutatakse ka erinevaid köögivilju nagu Cheongyangi pipar ja mädarõigas. See maitseb veelgi paremini, kui seda süüa koos vürtsika kastmega.

keta Korea

Lõpuks on Korea kuulus ka oma loodusturismi poolest. Saate nautida erinevaid tegevusi kauni loodusmaastikuga piirkondades, nagu Jeju saare rannad, meri ja Seoraksani mägi. Näiteks surfamine, snorgeldamine, mägironimine ja suusatamine.Insa-dong – koht, kus saab osta traditsioonilist Korea rahvakunsti ja käsitööd ning kogeda Korea traditsioonilist kultuuri.

k-eta Jaapan

K-ETA on Korea elektrooniline reisikinnitusteenus. See teenus on elektrooniline kinnitusteenus, mis on vajalik Koreasse sisenevatele välismaalastele või Koreas elavatele välismaalastele Koreasse sisenemiseks ja sealt lahkumiseks. K-ETA teenus asendab seni nõutud paberkandjal immigratsioonikaarti, muutes sisserändeprotsessi välismaalastele lihtsamaks ja mugavamaks.

k-eta trükkimine

APPLY FOR K-ETA