본문 바로가기

카테고리 없음

K-ETA vám pomôže užiť si aktivity a voľnočasové aktivity v Kórei.

K-ETA vám pomôže užiť si aktivity a voľnočasové aktivity v Kórei.

typ pasu

K-ETA je kórejský elektronický cestovný autorizačný systém, ktorý musia používať všetci cudzinci vstupujúci do krajiny. K-ETA začala fungovať 1. septembra 2020 a od 3. mája 2021 musia všetci cudzinci používať K-ETA.Rýchle spracovanie - Ak K-ETA nepodlieha oficiálnemu vydaniu, o schválení sa rozhodne do 24 hodín po aplikácii. Žiadatelia sú o výsledku informovaní približne do 30 minút a v prípade schválenia môžu vstúpiť do Kórey bez potreby procesu vydávania víz.

Vnútroštátne cestovné informácie

Kórea je známa atraktívnou kombináciou orientálnej krásy a moderných miest. Je dobré si užiť domáce cestovanie, no je tu veľa atrakcií a turistických atrakcií, ktoré sa oplatí navštíviť aj cudzincom. Nižšie je uvedený zoznam atrakcií a turistických destinácií, ktoré musia cudzinci navštíviť Kóreu.Jeongdongjin, Gangwon-do - Jeongdongjin je malé mesto nachádzajúce sa na východnom pobreží Gangwon-do a je známe svojimi krásnymi vlnami, ktoré sa oháňajú ako hory. Stanica Jeongdongjin je tiež jednou z obľúbených atrakcií pre cestovateľov vlakom.Ulica Daegu Kim Gwang-seok - Ulica Daegu Kim Gwang-seok je ulica založená na básňach a literárnych dielach kórejského básnika Kim Gwang-seoka. Ulica je miestom, kde môžete zažiť kultúru, pretože sú tu galérie a sály, ktoré predstavujú život a literárne diela básnika Kim Gwang-seoka.Ostrov Jeju – Ostrov Jeju je jednou z cestovateľských destinácií v Kórei, kde si môžete vychutnať všetko od prírody, kultúry a jedla. Najmä je to oblasť navštevovaná mnohými turistami kvôli jej krásnemu oreu a pobrežnej scenérii.

Kórejské cestovné informácie

Kórejská kultúra jedla je obľúbená u cudzincov kvôli jej rozmanitému a chutnému jedlu. Tentokrát vám predstavíme rôzne jedlá a reštaurácie v Kórei.Naengmyeon - Naengmyeon je jedným z najobľúbenejších kórejských letných jedál. Je to jedlo, ktoré vzniká tak, že sa rezance miesia s múkou a vodou, vyťahujú sa natenko a zapíjajú sa čistým vývarom. Naengmyeon sa vyznačuje osviežujúcou a chladivou chuťou a po pridaní ľadu si ho vychutnáte ešte chladnejšie.Sujebi - Sujebi sú rezance vyrobené pridaním ručne miesenej pšeničnej múky do uvareného vývaru, ktoré zvládne každý ľahko vyrobiť a zjesť. Vynikajúca je hlboká chuť, ktorú si môžete vychutnať v rôznych verziách podľa vlastností každého regiónu.Chobotnica Webfoot - Chobotnica Webfoot je druh chobotnice a je jednou z reprezentatívnych príloh Kórejcov. Jjukkumi má žuvaciu a korenistú chuť a často sa konzumuje s jajangmyeon alebo vyprážanou ryžou.

Kórea

Skúsenosti s tradičným kórejským jedlom: Kórea má širokú škálu tradičných jedál. Cudzinci môžu ochutnať kórejské reprezentatívne jedlá, ako je kimchi guláš, bulgogi, bindaetteok a tteokbokki. Tradičné jedlo môžete zažiť aj tak, že si tieto jedlá pripravíte sami.Hotelové bary - Hotelové bary ponúkajú luxusnú a zároveň exkluzívnu atmosféru. V oblastiach navštevovaných rôznymi zahraničnými turistami sa nachádzajú hotelové bary ako Conrad Seoul a Friday Night.

kórejské vízum

K-ETA je zákon implementovaný kórejskou vládou na riadenie vstupu cudzincov a udržiavanie domácej bezpečnosti. Ak teda vstúpite do Kórey bez použitia K-ETA, môžu nastať právne problémy.

K-ETA

APPLY FOR K-ETA