Me K-ETA, mund të zgjidhet kompleksiteti i panevojshëm në procesin e lëshimit të vizave elektronike në Kore.
Procesi i aplikimit K-ETA është i thjeshtë. Pas hyrjes në faqen e aplikimit të K-ETA në internet, plotësimit të të dhënave personale dhe planeve të udhëtimit, etj., lëshimi vendoset pas shqyrtimit. Nëse printoni K-ETA-në e lëshuar përpara nisjes dhe e sillni me vete, ai do të përpunohet shpejt dhe me lehtësi gjatë procesit të imigrimit.Probabilitet i lartë miratimi - K-ETA zakonisht nuk u refuzohen aplikantëve për vizë. Udhëtarët e huaj do të miratohen nëse plotësojnë kualifikimet minimale të kërkuara për të hyrë në Kore. Si rrjedhojë, nuk ka arsye për refuzim për shkak të gabimeve të vlefshmërisë ose paraqitjes së paplotë të dokumenteve që shfaqen gjatë procesit të plotësimit të formularit të aplikimit për vizë, duke ulur barrën e planifikimit të udhëtimit.
Koreja ka shumë destinacione tërheqëse udhëtimi! Këtu janë disa rekomandime.Sokcho, Gangwon-do - Sokcho është i famshëm për peizazhet e tij të bukura natyrore dhe ushqimet e shijshme të detit. Ka atraksione të tilla si plazhi Sokcho, Porti Dongmyeong dhe liqeni Cheongcho, kështu që rekomandohet si një vend për të shijuar me familjen tuaj.Daegu - E vendosur në juglindje të Koresë, Daegu është i famshëm për objektet e ndryshme kulturore dhe ushqimin e shijshëm. Ka atraksione të tilla si Muzeu Kombëtar Daegu, Liqeni Suseongmot dhe Parku Gyeongsang Gamyeong, kështu që është i mirë për familjet.Fshati Jeonju Hanok - Fshati Jeonju Hanok është një vend i njohur për turistët vendas dhe të huaj, së bashku me Hanok, një ndërtesë tradicionale koreane. Galeritë tradicionale të artit, muzetë dhe qendrat e artizanatit popullor ndodhen gjithashtu brenda fshatit Hanok, duke e bërë atë një vend të mirë për të përjetuar dhe mësuar rreth kulturës tradicionale koreane.
Koreja ka një kulturë të larmishme ushqimore, kështu që është e vështirë ta prezantosh atë sepse ka kaq shumë restorante dhe ushqime. Megjithatë, në vijim prezantohen ushqimet dhe restorantet e ndryshme që të huajt mund të shijojnë në Kore.Kimchi jjigae - Ziera Kimchi është një nga zierjet më të famshme në Kore. E bërë duke zier kimchi, mish derri, tofu, alga deti dhe qepë së bashku, ka një shije dhe aromë të kripur. Kimchi jjigae ka shijen më të pasur midis të gjitha ushqimeve që mund të hani në Kore dhe është një nga ushqimet përfaqësuese që të huajt pëlqejnë të hanë.Sujebi - Sujebi është petë e bërë duke shtuar miell gruri të gatuar me dorë në lëngun e zier. Çdokush mund ta bëjë dhe ta hajë lehtësisht. Shija e thellë është e shkëlqyer dhe mund ta shijoni në versione të ndryshme sipas karakteristikave të çdo rajoni.Jeonju Bibimbap - Jeonju Bibimbap është një nga bibimbapët më të famshëm në Kore. Me origjinë nga rajoni Jeonju, kjo pjatë bëhet duke përzier erëzat e pastës së piperit të kuq me oriz ngjitës, perime të ndryshme, mish dhe vezë. Bibimbap, i bërë me specialitete nga rajoni Jeonju, është një ushqim përfaqësues korean i shijuar nga shumë njerëz për shkak të shijes dhe aromës së tij unike.
Blerja në Kore: Koreja është shtëpia e një sërë markash të njohura. Në veçanti, shumë qendra tregtare të markave të famshme ndodhen në zonën e Gangnam.Insa-dong - Një vend ku mund të blini artet dhe zanatet tradicionale popullore koreane dhe të përjetoni kulturën tradicionale të Koresë.
K-ETA funksionon në mënyrë të ngjashme me një vizë, por mbajtësit e pasaportave nga disa vende mund të hyjnë në Kore pa vizë. Megjithatë, me zbatimin e sistemit K-ETA, të gjithë të huajt tani lejohen të hyjnë në vend vetëm pasi të aplikojnë për K-ETA dhe të kenë marrë miratimin.