Korea, hemmet för Hallyu.
Om K-ETA-ansökan godkänns måste resenären skriva ut intyget online och ha det hos sig. Intyget måste uppvisas vid incheckningsdisken när du reser in i Republiken Korea, och inresetillstånd kan erhållas efter granskning av Republiken Koreas immigrationsbyrå.Snabb handläggning - Om K-ETA inte är föremål för officiell utfärdande kommer godkännande att beslutas inom 24 timmar efter ansökan. Sökande meddelas om resultatet inom cirka 30 minuter, och om de godkänns kan de resa in i Korea utan att behöva en process för att utfärda visum.
Korea är känt för sin attraktiva kombination av orientalisk skönhet och moderna städer. Det är bra att njuta av inrikesresor, men det finns många attraktioner och turistattraktioner som är värda att besöka även för utlänningar. Nedan finns en lista över attraktioner och turistmål som måste besökas för utlänningar som besöker Korea.Sokcho, Gangwon-do - Sokcho är känt för sin vackra natur och läckra skaldjur. Det finns attraktioner som Sokcho Beach, Dongmyeong Port och Cheongcho Lake, så det rekommenderas som en plats att njuta av med din familj.Gyeongju - Beläget i den östra delen av Korea, är Gyeongju känt för ruinerna av den antika Shilla-dynastin. Det är ett bra ställe att känna Koreas historia och kultur eftersom det finns många historiska byggnader och historiska platser som Seokguram Grotto, Bulguksa Temple och Anapji Pond.Jeju Island - Jeju Island är en av de mest besökta regionerna av internationella resenärer. Jeju Island har olika naturliga och geografiska egenskaper, så du kan njuta av olika landskap som stränder och hav, berg och slätter, högland och lavarör. Dessutom är Jeju Islands mat och kultur också rik, vilket gör den populär bland utlänningar.
Koreas matkultur är populär bland utlänningar på grund av dess mångsidiga och utsökta mat. Den här gången kommer vi att introducera olika livsmedel och restauranger i Korea.Kimchi Jjigae - Kimchi Jjigae är en av de mest representativa kimchirätterna i Korea. Kimchi, fläsk, tofu, stärkelse etc. kan kokas tillsammans för att smaka kryddig och fyllig.Sujebi - Sujebi är nudlar som görs genom att tillsätta handknådat vetemjöl i kokt buljong, vem som helst kan enkelt göra och äta det. Den djupa smaken är utmärkt, och du kan njuta av den i olika versioner beroende på egenskaperna för varje region.Webfoot bläckfisk - Webfoot bläckfisk är en typ av bläckfisk, och är en av koreanernas representativa sidorätter. Jjukkumi har en seg och kryddig smak och äts ofta med jajangmyeon eller stekt ris.
Korea är ett land rikt på historia och kultur, och du kan njuta av olika historiska platser och traditionella kulturupplevelseprogram som palats, tempel och museer. Till exempel Gyeongbokgung Palace eller Changdeokgung Palace är representativa palats i Korea, där du kan njuta av vackra byggnader och trädgårdar. Dessutom finns det museer och historiska platser där du kan se historiska platser och reliker från Silla, Goryeo och Joseon, som Gyeongju, Goseong och Gyeongsan, över hela landet.Gyeongbokgung - Ett av Koreas representativa palats, med vacker arkitektur och palatsträdgårdar.
K-ETA är ett av de grundläggande kraven för utlänningar som reser in i Korea. Tidigare, enligt Immigration Control Act, var utlänningar tvungna att fylla i ett immigrationskort för att komma in i Korea. Men med K-ETA-tjänsten kan du hoppa över processen att fylla i immigrationskortet. Detta gör att utlänningar kan komma in i Korea snabbare och bekvämare än tidigare.