K-ETA aitab sul Koreaga paremini tuttavaks saada.
K-ETA aitab sul Koreaga paremini tuttavaks saada.

Kui K-ETA taotlus rahuldatakse, peab reisija tõendi veebist välja printima ja enda juures hoidma. Sertifikaat tuleb Korea Vabariiki sisenedes esitada check-in letis ning sissesõiduloa saab pärast Korea Vabariigi immigratsioonibüroos läbivaatamist.Samuti saate K-ETA-d kasutades Koread lihtsamalt ja mugavamalt külastada. Välismaalased saavad K-ETA kaudu Koread lihtsamalt ja mugavamalt külastada, mis aitab suuresti kaasa Korea turismitööstuse arengule. Ka Korea valitsus püüab K-ETA süsteemi kaudu aktiivsemalt välisturiste meelitada.

Korea on maa, kus on palju võlu, nii et seal on nii palju kohti, mida külastada. Siin on mõned kohad, mida soovitada!Suwon Hwaseongi kindlus, Gyeonggi-do – Suwon Hwaseongi kindlus on ajalooline koht koos Joseoni dünastia kuningapaleega. Sellel on keeruline arhitektuurne stiil ja ilus aed, nii et see on soovitatav neile, kes soovivad kogeda Korea ajalugu ja kultuuri.Gyeongju – Korea idaosas asuv Gyeongju on kuulus iidse Shilla dünastia varemete poolest. See on hea koht Korea ajaloo ja kultuuri tunnetamiseks, sest seal on palju ajaloolisi hooneid ja ajaloolisi kohti, nagu Seokgurami koobas, Bulguksa tempel ja Anapji tiik.Jeonju Hanoki küla – Jeonju Hanoki küla on populaarne koht nii sise- kui ka välisturistide seas koos traditsioonilise Korea hoonega Hanokiga. Hanoki külas asuvad ka traditsioonilised kunstigaleriid, muuseumid ja rahvakäsitöö keskused, mistõttu on see hea koht Korea traditsioonilise kultuuri kogemiseks ja tundmaõppimiseks.

Korea on riik, kus on palju mitmekesist ja maitsvat toitu. Seekord tutvustan esinduslikke toite, mida välismaalased Koread külastades maitsta soovivad.Tteokbokki - Tteokbokki on vürtsikas ja magus roog, mis on valmistatud riisikoogi, punase pipra pasta ja koos maitsestamise teel. Riisikoogi nätske tekstuur ja vürtsika maitseaine maitse on suurepärased ning veelgi suuremaks nautimiseks on soovitatav seda süüa koos odeni, kalakoogi ja munaga.Bulgogi – Bulgogi on roog, mida grillitakse pärast veiseliha maitsestamist sojakastme, suhkru ja küüslauguga. Sellel on atraktiivne magus maitse ja pehme tekstuur ning see on üks esinduslikumaid roogasid Korea toitude seas.Jjimdak – Jjimdak on roog, mida aurutatakse, lisades oma maitse järgi kanaliha ja erinevaid köögivilju, seejärel maitsestades neid punase piprapasta, sojakastme ja suhkruga. Seda iseloomustab vürtsikas, kuid kerge maitse ja pehme tekstuur.

Korea ajaloolised paigad: Koreas on palju ajaloolisi paiku. Näiteks Gyeongjus on mitmesuguseid kohti, nagu Gyeongbokgungi palee, Changdeokgungi palee, Bulguksa tempel, Seokgurami koobas ja Anapji tiik Gyeongjus.Hanok Village – piirkond, kus asuvad traditsioonilised Korea majad, kus saab kogeda traditsioonilist Korea kultuuri ja arhitektuuri.

K-ETA on oluline süsteem, mis muudab Koreasse sisenemise mugavamaks ja kiiremaks. Lisaks saab K-ETA arendada Korea turismitööstust ning edendada vahetusi ja suhtlust välismaalastega. K-ETA abil Koread külastavad välismaalased saavad nautida mugavamat ja turvalisemat reisimist.
