본문 바로가기

Serbian(Српски)

К-ЕТА у потпуности подржава ваше путовање у Кореју.

К-ЕТА у потпуности подржава ваше путовање у Кореју.

инострана домаћа путовања

Можете се пријавити за К-ЕТА услугу путем Интернета. Странци могу да унесу податке као што су националност, име, датум рођења и број пасоша. На основу ових информација, Канцеларија за имиграцију ће одобрити ваш К-ЕТА. Када се одобрење заврши, услуга одобрења се може одштампати са Интернета. Ако на овај начин добијете услугу одобрења путем Интернета, можете да покажете К-ЕТА услугу одобрења у канцеларији за имиграцију приликом уласка у Кореју.Такође, користећи К-ЕТА, можете лакше и повољније посетити Кореју. Странци могу лакше и повољније да посете Кореју преко К-ЕТА, што ће у великој мери допринети развоју корејске туристичке индустрије. Корејска влада такође покушава да активније привуче стране туристе кроз К-ЕТА систем.

Контактирајте к-ета

Кореја је земља са много шарма, тако да има толико места за посету. Ево неколико места за препоручити!Намјанџу, Гјеонгги-до - Смештен у близини метрополитанске области, Намјанџу је град у коме се планине и природа усклађују. То је одлично место да осетите природу јер има разне атракције као што су Гапиеонг Раил Бике, Гарден оф Морнинг Цалм и Ионгмунсан Моунтаин.Кула Намсан - Смештен у срцу Сеула, кула Намсан је једна од репрезентативних знаменитости Сеула. Много туриста посећује сваке године, а центар града Сеула можете видети на први поглед са предивним ноћним погледом.Вандо, Јеолланам-до - Вандо је острво које се налази у југозападном мору Кореје и има прелеп природни пејзаж са плавим морем и много малих острва. Репрезентативне атракције Вандо-а укључују Вандо мост и Вандо Марине Парк.

разлика у пасошу виза

Кореја има разнолику културу исхране, па је тешко увести је јер има толико ресторана и хране. Међутим, у наставку су представљена различита храна и ресторани у којима странци могу уживати у Кореји.Ттеокбокки - Ттеокбокки је зачињена храна која садржи пиринчане колаче, пасту од црвене паприке, лук и рибље колаче. Торта од пиринча је жвакаћа, а гоцхујанг зачињен, што га чини једном од најомиљенијих корејских намирница међу странцима.Бибимбап - Бибимбап је једно од најрепрезентативнијих јела од пиринча у Кореји. Једе се тако што се на пиринач стави разно поврће, месо, јаја и натрља пастом од црвене паприке. Има лепу боју и познат је по здравим и укусним оброцима.Јокбал - Јокбал је јело од куваних свињских ногу и печено на роштиљу на отвореној ватри. Уобичајено је да се заједно ужива у соја сосу, белом луку и ђумбиру, а препоручује се и уз соју.

КЕТА

Културна искуства у Кореји: Кореја је културолошки веома разнолика земља. Странци могу искусити корејску културу у традиционалном искуству ханбока, искуству теквондоа и искуственом центру за културу Цхајеон.Пијаца Бамдоккаеби - Једна од најпознатијих ноћних пијаца у Сеулу, где можете купити разноврсну храну и производе по приступачним ценама.

Корејски туризам

К-ЕТА је електронска услуга ауторизације путовања коју је увела корејска влада. Путем К-ЕТА, страни путници могу поједноставити процес издавања визе и лако поднети потребне документе за улазак у Кореју. У овом чланку ћемо објаснити погодности и предности К-ЕТА.

Итаевон

APPLY FOR K-ETA