본문 바로가기

Serbian(Српски)

Смањите непотребне процедуре лицем у лице уз лакшу имиграцију и електронско одобрење путовања уз К-ЕТА!

Смањите непотребне процедуре лицем у лице уз лакшу имиграцију и електронско одобрење путовања уз К-ЕТА!

дигитални пасош

Ако је К-ЕТА апликација одобрена, путник мора да одштампа сертификат на мрежи и да га задржи код себе. Сертификат се мора предочити на шалтеру за пријаву приликом уласка у Републику Кореју, а дозвола за улазак се може добити након прегледа у Имиграционом бироу Републике Кореје.Брза обрада – Ако К-ЕТА не подлеже званичном издавању, одлука о одобрењу ће бити донета у року од 24 сата након пријаве. Подносиоци захтева се обавештавају о резултату за око 30 минута, а ако буду одобрени, могу да уђу у Кореју без потребе за процесом издавања визе.

кета кореа

Кореја има много атрактивних туристичких дестинација! Ево неколико препорука.Намјанџу, Гјеонгги-до - Смештен у близини метрополитанске области, Намјанџу је град у коме се планине и природа усклађују. То је одлично место да осетите природу јер има разне атракције као што су Гапиеонг Раил Бике, Гарден оф Морнинг Цалм и Ионгмунсан Моунтаин.Пећина Сеокгурам, Гјеонгџу - Смештен у Гјеонгџу, пећина Сеокгурам је један од репрезентативних храмова Кореје. Унутар пећине Сеокгурам налази се седећи камени Буда направљен у 8. веку, и то је место где можете осетити историју и културу Кореје.Јеоњу Ханок Виллаге, Јеоллабук-до - Јеоњу Ханок Виллаге је село традиционалних ханок кућа, где можете искусити традиционалну културу и архитектуру. Поред села Ханок, у Џеонџу има много прехрамбених и културних догађаја, па га препоручујем.

више пасоша

Корејска храна је позната широм света, а многи странци уживају у разноврсној корејској храни током посете Кореји. Следеће представља репрезентативну храну и ресторане које странци морају пробати када посете Кореју.Резанци - Резанци су јело од резанаца које се прави од пшеничног брашна. Резанци су жвакави, а супа богатог укуса и мириса. Постоје разне врсте наенгмиеон, бибим гуксу и калгуксу, и то је једна од репрезентативних корејских намирница коју многи људи воле.Самгиеопсал - Самгиеопсал је јело које се пече на роштиљу и једе одабиром масног дела између две стране свињетине. Умочите у со или соја сос и једите. Самгиеопсал је популаран међу странцима и једна је од намирница које се највише једу у Кореји.Итаевон Биеолнањип - Итаевон је позната страна резиденција у Сеулу, где можете уживати у разноврсној култури и храни. Итаевон Биеолнањип је један од најпознатијих ресторана у Итаевону, који служи разна азијска јела, укључујући тајландска, кинеска и индијска, као и корејска јела као што су маринирана пилетина, роштиљ и булгоги. Привлачан је укус и атмосфера у којој се може уживати уз зачињене и слане зачине.

кореја

Упознаћемо вас са разним забавним установама које могу привући посебно интересовање у Кореји. Ево листе препорука.Корејска традиционална купатила - Сматра се да су купатила од историјског значаја у Кореји. Традиционално купатило је пријатно место за провођење времена и опуштање тела и ума. Многа купатила такође нуде услуге сауне и масаже. Репрезентативна јавна купатила укључују јавно купатило Јамсил, купатило Гиодае и купатило Цхеонггиецхеон.

к-ета истека

Погодност К-ЕТА се појављује у различитим аспектима. Пре свега, пошто можете да се пријавите за К-ЕТА онлајн, не морате да пролазите кроз процес подношења компликованих докумената или чекате лично захтев као што је захтев за визу. Такође, пошто су К-ЕТА апликације лако доступне на мрежи, можете се пријавити било где у свету. Ово омогућава странцима да учине путне аранжмане практичнијим.

путовање у Кореју

APPLY FOR K-ETA