본문 바로가기

Serbian(Српски)

Пре него што кренете на пут са К-ЕТА, припремите се савршено за своје путовање издавањем електронске дозволе за путовање!

Пре него што кренете на пут са К-ЕТА, припремите се савршено за своје путовање издавањем електронске дозволе за путовање!

КЕТА

Корејска влада је увела К-ЕТА систем да би ревитализовала туристичку индустрију и ојачала систем дозвола за улазак. Путем овог система странци који улазе у Кореју могу уживати у повољнијем и сигурнијем путовању. Поред тога, корејска влада може ојачати систем дозвола за улазак за странце кроз К-ЕТА систем, и спречити и одговорити на злочине и безбедносне претње.Поред тога, К-ЕТА може значајно смањити време и трошкове издавања. Раније је процес припреме за путовање био тежак јер је издавање визе одузимало много времена и трошкова.

Даејеон

Кореја је позната по атрактивној комбинацији оријенталне лепоте и модерних градова. Добро је уживати у домаћим путовањима, али има много атракција и туристичких атракција које вреди посетити и странцима. Испод је листа атракција и туристичких дестинација које треба посетити за странце који посећују Кореју.Пјонгчанг, Гангвон-до - Пјонгчанг, где су одржане Зимске олимпијске игре, је популарна дестинација за зимске спортове, укључујући скијање и сноуборд. Осим тога, познат је као туристичка дестинација јер постоје атракције као што су Олимпијски стадион и Национални музеј Пјонгчанг.Намхае - Смештен у јужном мору Кореје, Намхае је место богато природним пејзажима са прелепим морима, долинама и острвима. Постоје атракције као што су Намхае Сеа Лифе Екпериенце Центер, Самсан Виллаге и Јирисан Моунтаин, тако да је добро за породице да путују.Вандо, Јеолланам-до - Вандо је острво које се налази у југозападном мору Кореје и има прелеп природни пејзаж са плавим морем и много малих острва. Репрезентативне атракције Вандо-а укључују Вандо мост и Вандо Марине Парк.

к-ета апликација апликација

Култура исхране Кореје је популарна међу странцима због своје разноврсне и укусне хране. Овог пута ћемо представити разноврсну храну и ресторане у Кореји.Ттеокбокки - Једна од репрезентативних ужина у Кореји, Ттеокбокки је комбинација пиринчаних колача, зачињене пасте од црвене паприке и рибљих колача. Цхеонгпиеонгхва, који се налази у Миеонг-донгу, репрезентативан је ресторан у којем можете пробати ттеокбокки.Булгоги - Булгоги је јело које се пече на роштиљу након зачињавања говедине соја сосом, шећером и белим луком. Привлачног је слатког укуса и меке текстуре и једно је од најрепрезентативнијих јела међу корејском храном.Хансеонг Ламб Скеверс - Хансеонг Ламб Скеверс је ресторан специјализован за јагњеће ражњиће, једно од традиционалних корејских јела. Јагњећи ражњићи су јагњеће месо печено на ражњу, а његов јединствени укус и текстура су атрактивни.

к-ета штампање

Упознаћемо вас са разним забавним установама које могу привући посебно интересовање у Кореји. Ево листе препорука.Караоке собе - Караоке собе су једно од водећих места за забаву у Кореји. Ово је место за окупљање и певање малих група или породица, има много песама које можете изабрати, разноврсних пића и хране, и згодних мушкараца и жена.

Информације о путовању у земљи

К-ЕТА је систем који процес усељавања у Кореју чини лакшим, омогућавајући странцима да лакше посећују Кореју. Кроз ово се може промовисати корејска туристичка индустрија, као и међународна размена и комуникација. Стога ће странци који посећују Кореју моћи да уживају у сигурнијим и практичнијим путовањима користећи К-ЕТА.

слика за пасош

APPLY FOR K-ETA