본문 바로가기

Greek(Ελληνικά)

Με το K-ETA, μπορείτε να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των παραδοσιακών κορεατικών τεχνών και χειροτεχνιών.

Με το K-ETA, μπορείτε να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των παραδοσιακών κορεατικών τεχνών και χειροτεχνιών.

κ δράμα

Το K-ETA (Korea Electronic Travel Authorization) είναι μια ταξιδιωτική άδεια που εκδίδεται σε αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Κορέα. Προηγουμένως, οι αλλοδαποί που ήθελαν να επισκεφθούν την Κορέα έπρεπε να λάβουν βίζα, αλλά τώρα, με την έκδοση K-ETA, η διαδικασία έκδοσης βίζας μπορεί να συντομευτεί και οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την Κορέα άνετα.Γρήγορα αποτελέσματα μετά την υποβολή της αίτησης - Μόλις κάνετε αίτηση για K-ETA, τα αποτελέσματα είναι συνήθως διαθέσιμα μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι, οι αιτούντες μπορούν να κάνουν γρήγορα ταξιδιωτικά σχέδια. Προηγουμένως, ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ήταν δύσκολος επειδή έπρεπε να περιμένετε να εγκριθεί η δήλωση ταξιδιού.

τουριστική βίζα

Η Κορέα είναι γνωστή για τον ελκυστικό συνδυασμό της ανατολίτικης ομορφιάς και των σύγχρονων πόλεων. Είναι καλό να απολαμβάνετε τα εγχώρια ταξίδια, αλλά υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και τουριστικά αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθείτε ακόμα και για ξένους. Παρακάτω είναι μια λίστα με αξιοθέατα και τουριστικούς προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείτε για αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Κορέα.Jeongdongjin, Gangwon-do - Το Jeongdongjin είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται στην ανατολική ακτή του Gangwon-do και είναι διάσημη για τα όμορφα κύματα της που κυματίζουν σαν βουνά. Ο σταθμός Jeongdongjin είναι επίσης ένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα για τους ταξιδιώτες με τρένο.Itaewon - Το Itaewon είναι ένα από τα μέρη όπου μπορείτε να απολαύσετε την ποικιλόμορφη κουλτούρα και το φαγητό της Κορέας. Το Itaewon είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ξένους και είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε διάφορους πολιτισμούς και φαγητό από όλο τον κόσμο.Χωριό Jeonju Hanok - Το χωριό Jeonju Hanok είναι ένα δημοφιλές σημείο για εγχώριους και ξένους τουρίστες, μαζί με το Hanok, ένα παραδοσιακό κορεάτικο κτίριο. Παραδοσιακές γκαλερί τέχνης, μουσεία και κέντρα λαϊκής χειροτεχνίας βρίσκονται επίσης στο χωριό Hanok, καθιστώντας το ένα καλό μέρος για να γνωρίσετε και να μάθετε για τον παραδοσιακό κορεατικό πολιτισμό.

Κ-ΕΤΑ Ελληνικά

Το κορεάτικο φαγητό είναι πολύ ποικίλο και πλούσιο. Στη συνέχεια παρουσιάζονται διάφορα φαγητά και εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσουν οι ξένοι όταν έρθουν στην Κορέα.Noodles - Τα noodles είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα με noodle στην Κορέα. Μπορείτε να απολαύσετε διάφορα είδη noodles όπως κρύα noodles, bibim noodles, kalguksu και sujebi. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε πιάτα με ζυμαρικά μοναδικά για κάθε περιοχή, καθιστώντας την ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε κορεάτικο φαγητό.Bulgogi - Το Bulgogi είναι μια διάσημη κορεάτικη μπριζόλα. Το μοσχαρίσιο κρέας καρυκεύεται και ψήνεται στη σχάρα και τρώγεται. Το Bulgogi είναι λαστιχωτό και αλμυρό, καθιστώντας το δημοφιλές στους ξένους.Jjimdak - Το Jjimdak είναι ένα πιάτο που μαγειρεύεται στον ατμό προσθέτοντας κοτόπουλο και διάφορα λαχανικά της αρεσκείας σας και στη συνέχεια καρυκεύοντάς τα με πάστα κόκκινης πιπεριάς, σάλτσα σόγιας και ζάχαρη. Χαρακτηρίζεται από μια πικάντικη αλλά ελαφριά γεύση και απαλή υφή.

Βίζα για ταξίδι στο εξωτερικό

Θα παρουσιάσουμε πολιτιστικές δραστηριότητες και αξιοθέατα που μπορείτε να απολαύσετε στην Κορέα.Insa-dong - Ένα μέρος όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακές λαϊκές τέχνες και χειροτεχνίες της Κορέας και να γνωρίσετε τον παραδοσιακό πολιτισμό της Κορέας.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για k-eta

Το κύριο πλεονέκτημα του K-ETA είναι ότι μπορεί να μειώσει τον χρόνο αναμονής και το κόστος. Προηγουμένως, για να επισκεφθείτε τη Νότια Κορέα, ο χρόνος αναμονής και το κόστος προέκυπταν κατά τη διαδικασία έκδοσης βίζας. Ωστόσο, καθώς δεν χρειάζεται να λάβετε βίζα μέσω του K-ETA, μπορείτε να προσαρμόσετε πιο ελεύθερα το πρόγραμμα του ταξιδιού σας και να μειώσετε το κόστος ταξιδιού.

Κ-ΕΤΑ Ελληνικά

APPLY FOR K-ETA