본문 바로가기

Greek(Ελληνικά)

Με το K-ETA, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την ταλαιπωρία στη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικής βίζας στην Κορέα.

Με το K-ETA, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την ταλαιπωρία στη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικής βίζας στην Κορέα.

βίζα για την Κορέα

Η διαδικασία αίτησης K-ETA είναι απλή. Μετά την πρόσβαση στον ιστότοπο εφαρμογής K-ETA στο Διαδίκτυο, τη συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων και ταξιδιωτικών σχεδίων κ.λπ., αποφασίζεται η έκδοση μετά από έλεγχο. Εάν εκτυπώσετε το εκδοθέν K-ETA πριν από την αναχώρηση και το φέρετε μαζί σας, θα διεκπεραιωθεί γρήγορα και άνετα κατά τη διαδικασία μετανάστευσης.Επιπλέον, το Κ-ΕΤΑ μπορεί να μειώσει σημαντικά το χρόνο και το κόστος έκδοσης. Προηγουμένως, η διαδικασία προετοιμασίας για ταξίδι ήταν επίπονη καθώς η έκδοση βίζας απαιτούσε πολύ χρόνο και κόστος.

όχι k-eta mail

Η Κορέα είναι μια χώρα με διάφορες γοητεύσεις όπως ιστορία, πολιτισμός, φύση και φαγητό. Εάν είστε ξένος που επισκέπτεστε την Κορέα για πρώτη φορά, θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικά καλά μέρη για επίσκεψη.Το Pyeongchang, Gangwon-do - Pyeongchang, όπου διεξήχθησαν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι ένας δημοφιλής προορισμός για χειμερινά σπορ, όπως σκι και σνόουμπορντ. Επιπλέον, φημίζεται ως τουριστικός προορισμός γιατί υπάρχουν αξιοθέατα όπως το Ολυμπιακό Στάδιο και το Εθνικό Μουσείο της Πιονγκτσάνγκ.Myeong-dong - Το Myeong-dong είναι μια από τις εμβληματικές περιοχές στο κέντρο της Σεούλ. Συγκεντρώνονται παραδοσιακές αγορές όπως η αγορά Gwangjang, εμπορικά κέντρα όπου μπορείτε να αγοράσετε μοντέρνα είδη μόδας, εστιατόρια, καφετέριες και σαλόνια ομορφιάς. Επιπλέον, το Myeong-dong είναι επίσης το κέντρο του πολιτισμού και της τέχνης και διαθέτει πληθώρα πολιτιστικών προγραμμάτων όπως μικρά θέατρα, γκαλερί και συναυλίες.Cheongju, Chungcheongbuk-do - Το Cheongju είναι μια πόλη που βρίσκεται στην καρδιά της Κορέας, όπου συνυπάρχουν παραδοσιακός και σύγχρονος κορεατικός πολιτισμός. Είναι ένα αντιπροσωπευτικό μέρος όπου μπορείτε να γνωρίσετε την κορεατική ιστορία και τον πολιτισμό, καθώς υπάρχουν αξιοθέατα όπως το Cheongjuseong και το Prehistoric Cultural Foundation.

k-eta Ηνωμένο Βασίλειο

Το κορεάτικο φαγητό έχει πολλά διαφορετικά και ελκυστικά φαγητά, επομένως υπάρχουν πολλά τρόφιμα που οι ξένοι απολαμβάνουν να τρώνε. Στη συνέχεια παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά φαγητά και εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσουν οι ξένοι στην Κορέα.Εστιατόριο Gochujang Samgyeopsal - Το Samgyeopsal μαριναρισμένο σε σάλτσα gochujang είναι πολύ διάσημο μεταξύ των κορεατικών φαγητών. Ένα από τα αντιπροσωπευτικά εστιατόρια από αυτή την άποψη είναι το "Cheonan Hamheung Seolleongtang" που βρίσκεται στο Gangnam-gu της Σεούλ. Εκτός από το samgyeopsal μαριναρισμένο με καρυκεύματα gochujang, αυτό το μέρος είναι ένα δημοφιλές μέρος για πολλούς ανθρώπους για να απολαύσουν διάφορα μενού που μπορούν να απολαύσουν με το Hamheung Naengmyeon.Samgyeopsal - Το Samgyeopsal είναι ένα πιάτο που παρασκευάζεται με χοιρινή κοιλιά και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στην Κορέα. Το χοιρινό σε λεπτές φέτες ψήνεται στη σχάρα και τρώγεται με ssamjang, μαρούλι και λαχανικά ssam. Έχει απαλή και τραγανή υφή.Ssambap - Το Ssambap είναι ένα γεύμα με λαχανικά, κρέας, πάστα σόγιας και ssamjang. Μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε διαφορετικά υλικά, ώστε να προσθέσετε γεύση σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

εσωτερικός τουρισμός

Θα σας παρουσιάσουμε διάφορα κέντρα διασκέδασης που μπορούν να προσελκύσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Κορέα. Εδώ είναι μια λίστα με συστάσεις.Gyeongbokgung - Ένα από τα αντιπροσωπευτικά παλάτια της Κορέας, με όμορφη αρχιτεκτονική και κήπους παλατιών.

ενιαίο διαβατήριο

Δεν απαιτείται K-ETA για όλους τους αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Κορέα, αλλά οι αλλοδαποί με υπηκοότητα ορισμένων χωρών πρέπει να αποκτήσουν K-ETA. Εάν προσπαθήσετε να εισέλθετε στη Δημοκρατία της Κορέας χωρίς να αποκτήσετε K-ETA, μπορεί να σας αρνηθούν την είσοδο, επομένως πρέπει να ελέγξετε εάν η χώρα σας έχει εκδώσει K-ETA και να αποκτήσετε ένα πριν ταξιδέψετε.

Ίντσεον

APPLY FOR K-ETA