본문 바로가기

Greek(Ελληνικά)

Το K-ETA, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ταξίδια στην Κορέα.

Το K-ETA, παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ταξίδια στην Κορέα.

k-eta Ηνωμένο Βασίλειο

Το σύστημα K-ETA εισήχθη από την κυβέρνηση της Κορέας για να αναζωογονήσει την ταξιδιωτική βιομηχανία και να ενισχύσει το σύστημα αδειών εισόδου. Μέσω αυτού του συστήματος, οι αλλοδαποί που εισέρχονται στην Κορέα μπορούν να απολαμβάνουν πιο άνετα και ασφαλή ταξίδια. Επιπλέον, η κυβέρνηση της Κορέας μπορεί να ενισχύσει το σύστημα αδειών εισόδου για αλλοδαπούς μέσω του συστήματος K-ETA και να αποτρέψει και να ανταποκριθεί σε εγκλήματα και απειλές για την ασφάλεια.Επίσης, η χρήση του K-ETA μπορεί να μειώσει τον περιττό χρόνο αναμονής κατά την είσοδο στην Κορέα. Στη διαδικασία εισόδου στο αεροδρόμιο της Κορέας, οι αλλοδαποί με K-ETA μπορούν να περάσουν γρήγορα τη μετανάστευση χρησιμοποιώντας το ειδικό παράθυρο. Επομένως, με τη χρήση του K-ETA, ο χρόνος αναμονής μπορεί να μειωθεί και να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία.

εφαρμογή k-eta Κορέα

Η Κορέα είναι μια χώρα με διάφορες γοητεύσεις όπως ιστορία, πολιτισμός, φύση και φαγητό. Εάν είστε ξένος που επισκέπτεστε την Κορέα για πρώτη φορά, θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικά καλά μέρη για επίσκεψη.Φρούριο Suwon Hwaseong, Gyeonggi-do - Το φρούριο Suwon Hwaseong είναι μια ιστορική τοποθεσία μαζί με το βασιλικό παλάτι της δυναστείας Joseon. Έχει πολύπλοκο αρχιτεκτονικό στυλ και έναν όμορφο κήπο, γι' αυτό συνιστάται για όσους θέλουν να γνωρίσουν την κορεατική ιστορία και τον πολιτισμό.Itaewon - Το Itaewon είναι ένα από τα πιο διάσημα σημεία νυχτερινής ζωής στη Νότια Κορέα. Τα κλαμπ, τα μπαρ και τα σαλόνια είναι συγκεντρωμένα και μπορείτε να το απολαύσετε μέχρι αργά το βράδυ. Το Itaewon φιλοξενεί επίσης εκδηλώσεις κλαμπ κάθε Παρασκευή με διάφορους DJs.Χωριό Jeonju Hanok - Το χωριό Jeonju Hanok είναι ένα δημοφιλές σημείο για εγχώριους και ξένους τουρίστες, μαζί με το Hanok, ένα παραδοσιακό κορεάτικο κτίριο. Παραδοσιακές γκαλερί τέχνης, μουσεία και κέντρα λαϊκής χειροτεχνίας βρίσκονται επίσης στο χωριό Hanok, καθιστώντας το ένα καλό μέρος για να γνωρίσετε και να μάθετε για τον παραδοσιακό κορεατικό πολιτισμό.

να φτιάξω διαβατήριο

Υπάρχουν πολλά φαγητά στην Κορέα που φημίζονται για την πικάντικη και αλμυρή γεύση τους. Το παρακάτω παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά κορεάτικα φαγητά και εστιατόρια που μπορεί να αρέσουν στους ξένους.Kimchi Jjigae - Το Kimchi Jjigae είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στην Κορέα. Είναι ένα πικάντικο και αλμυρό στιφάδο που φτιάχνεται με το βράσιμο kimchi, χοιρινό, τόφου και φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί. Τρώγοντας το με ρύζι το κάνει ακόμα πιο νόστιμο.Bibimbap - Το Bibimbap είναι ένα από τα πιο διάσημα πιάτα με ρύζι στην Κορέα. Τρώγεται βάζοντας διάφορα είδη λαχανικών, κρέας, αυγά και πάστα κόκκινης πιπεριάς πάνω από βρασμένο ρύζι. Το Bibimbap είναι ακόμα πιο νόστιμο όταν τρώγεται με διάφορες σάλτσες αρωματισμένες με σάλτσα σόγιας και πάστα κόκκινης πιπεριάς.Κοτόπουλο - Το κορεάτικο κοτόπουλο είναι πολύ διάσημο για τα διάφορα είδη καρυκευμάτων και τηγανίσματος. Τα δημοφιλή κοτόπουλα με διάφορα καρυκεύματα και γεύσεις περιλαμβάνουν gochujang, σάλτσα σόγιας, καρυκευμένο κοτόπουλο και ζεστό πικάντικο κοτόπουλο.

Πώς να ελέγξετε το k-eta

Πολιτιστικές εμπειρίες στην Κορέα: Η Κορέα είναι μια πολύ διαφορετική χώρα πολιτισμικά. Οι ξένοι μπορούν να ζήσουν την κορεατική κουλτούρα στην παραδοσιακή εμπειρία Hanbok, στην εμπειρία Taekwondo και στο Chajeon Culture Experience Center.Κορεατικά παραδοσιακά λουτρά - Τα λουτρά θεωρούνται ιστορικής σημασίας στην Κορέα. Ένα παραδοσιακό λουτρό είναι ένα άνετο μέρος για να περάσετε χρόνο και να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας. Πολλά λουτρά προσφέρουν επίσης σάουνα και υπηρεσίες μασάζ. Τα αντιπροσωπευτικά δημόσια λουτρά περιλαμβάνουν το δημόσιο λουτρό Jamsil, το Gyodae Bath και το Cheonggyecheon Bath.

διαφορά διαβατηρίου θεώρησης

Το K-ETA είναι ένα σημαντικό σύστημα που κάνει την είσοδο στην Κορέα πιο βολική και ταχύτερη. Επιπλέον, η K-ETA μπορεί να αναπτύξει την τουριστική βιομηχανία της Κορέας και να προωθήσει τις ανταλλαγές και την επικοινωνία με ξένους. Οι ξένοι που επισκέπτονται την Κορέα χρησιμοποιώντας το K-ETA θα μπορούν να απολαμβάνουν πιο άνετα και ασφαλή ταξίδια.

τουριστική βίζα

APPLY FOR K-ETA