본문 바로가기

Greek(Ελληνικά)

Η K-ETA παρέχει ηλεκτρονικές βίζες για είσοδο στην Κορέα από όλο τον κόσμο.

Η K-ETA παρέχει ηλεκτρονικές βίζες για είσοδο στην Κορέα από όλο τον κόσμο.

Σεούλ

Ο σκοπός του συστήματος K-ETA είναι να επιτρέπει στους ταξιδιώτες να λαμβάνουν προέγκριση πριν από την είσοδο. Μέσω αυτού, μπορείτε να μειώσετε τη διαδικασία έκδοσης βίζας διαμονής σε αεροδρόμιο εσωτερικού και να απλοποιήσετε τη διαδικασία εισόδου. Επιπλέον, ελέγχοντας εκ των προτέρων τις πληροφορίες ταξιδιωτών μέσω του K-ETA, οι λεγόμενοι «απατεώνες αλλοδαποί» μπορούν να αποκλειστούν εκ των προτέρων πριν εισέλθουν στη χώρα.Εύκολη ηλεκτρονική εφαρμογή - Για να κάνετε αίτηση για K-ETA, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής ή ένα smartphone με σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη φόρμα αίτησης, η οποία εξοικονομεί περιττή ταλαιπωρία. Προηγουμένως, οι περισσότεροι ταξιδιώτες έπρεπε να συμπληρώσουν μια φόρμα αίτησης και να πάνε στο γραφείο τμήματος, κάτι που ήταν πολύ δυσκίνητο.

Gwangju

Η Κορέα είναι μια χώρα με διάφορες γοητεύσεις όπως ιστορία, πολιτισμός, φύση και φαγητό. Εάν είστε ξένος που επισκέπτεστε την Κορέα για πρώτη φορά, θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικά καλά μέρη για επίσκεψη.Gyeongbokgung - Το Gyeongbokgung είναι το πιο αντιπροσωπευτικό από τα βασιλικά ανάκτορα της δυναστείας Joseon και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ιστορία 600 ετών. Το παλάτι Gyeongbokgung είναι ένα κτήριο που αντιπροσωπεύει την ιστορία και την παράδοση της Κορέας και έχει καταχωρηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO μαζί με τον ναό Jogyesa, έναν αντιπροσωπευτικό ναό.Σεούλ - Η Σεούλ, η πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, φιλοξενεί παλάτια, μουσεία, εμπορικά κέντρα, φαγητό και πολλά άλλα. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το παλάτι Gyeongbokgung, το παλάτι Deoksugung και το παλάτι Changdeokgung, όπου μπορείτε να γνωρίσετε την ιστορία και τον πολιτισμό της Κορέας.Incheon Chinatown - Incheon Chinatown είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να γνωρίσετε την κινεζική κουλτούρα. Στην Chinatown, υπάρχει παραδοσιακή κινεζική αρχιτεκτονική, φαγητό και πολιτισμός και μπορείτε να νιώσετε τον πολιτισμό και την ιστορία της Κίνας. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα τουριστικά αξιοθέατα γύρω από την Chinatown, επομένως είναι ένα καλό μέρος για επίσκεψη.

Διαφορά μεταξύ βίζας και διαβατηρίου

Η Κορέα είναι μια χώρα που προσφέρει ποικιλία γεύσεων και φαγητών και πολλοί ξένοι ερωτεύονται το κορεάτικο φαγητό. Το παρακάτω παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά κορεάτικα φαγητά και εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσουν οι ξένοι όταν επισκέπτονται την Κορέα.Noodles - Τα noodles είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα με noodle στην Κορέα. Μπορείτε να απολαύσετε διάφορα είδη noodles όπως κρύα noodles, bibim noodles, kalguksu και sujebi. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε πιάτα με ζυμαρικά μοναδικά για κάθε περιοχή, καθιστώντας την ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε κορεάτικο φαγητό.Samgyeopsal - Το Samgyeopsal είναι ένα πιάτο που ψήνεται στη σχάρα και τρώγεται επιλέγοντας το λιπαρό μέρος ανάμεσα στις δύο πλευρές του χοιρινού. Βουτήξτε σε αλάτι ή σάλτσα σόγιας και φάτε. Το Samgyeopsal είναι δημοφιλές στους ξένους και είναι ένα από τα πιο καταναλωμένα τρόφιμα στην Κορέα.Webfoot octopus - Το χταπόδι Webfoot είναι ένα είδος καλαμαριού, και είναι ένα από τα αντιπροσωπευτικά συνοδευτικά των Κορεατών. Το Jjukkumi έχει μια μαστιχωτή και πικάντικη γεύση και τρώγεται συχνά με jajangmyeon ή τηγανητό ρύζι.

απόδειξη κ-έτα

Η Κορέα είναι μια χώρα πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό και μπορείτε να απολαύσετε διάφορες ιστορικές τοποθεσίες και προγράμματα εμπειρίας παραδοσιακού πολιτισμού, όπως παλάτια, ναούς και μουσεία. Για παράδειγμα, το παλάτι Gyeongbokgung ή το παλάτι Changdeokgung είναι αντιπροσωπευτικά παλάτια στην Κορέα, όπου μπορείτε να απολαύσετε όμορφα κτίρια και κήπους. Επιπλέον, υπάρχουν μουσεία και ιστορικές τοποθεσίες όπου μπορείτε να δείτε ιστορικούς χώρους και λείψανα των Silla, Goryeo και Joseon, όπως το Gyeongju, το Goseong και το Gyeongsan, σε όλη τη χώρα.Gyeongbokgung - Ένα από τα αντιπροσωπευτικά παλάτια της Κορέας, με όμορφη αρχιτεκτονική και κήπους παλατιών.

Πληροφορίες για τον τουρισμό της Κορέας

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του K-ETA. Πρώτα απ 'όλα, δεδομένου ότι μπορείτε να κάνετε αίτηση για βίζα στο Διαδίκτυο εκ των προτέρων, μειώνεται ο περιττός χρόνος αναμονής στη διαδικασία μετανάστευσης στην Κορέα. Επιπλέον, το K-ETA αναμένεται να μειώσει το κόστος επειδή δεν υπάρχουν τέλη ή έξοδα που σχετίζονται με την έκδοση βίζας. Επιπλέον, η K-ETA θα παρέχει πιο φιλικές υπηρεσίες σε αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Κορέα και η κυβέρνηση της Κορέας θα είναι σε θέση να προσελκύει ξένους τουρίστες πιο ενεργά.

διαβατήριο

APPLY FOR K-ETA