본문 바로가기

Serbian(Српски)

К-ЕТА, најбољи водич за путовање у Кореју.

К-ЕТА, најбољи водич за путовање у Кореју.

к-ета емаил не долази

К-ЕТА је један од популарних система међу странцима који недавно посећују Кореју. Скраћеница од КОРЕА ЕЛЕЦТРОНИЦ ТРАВЕЛ АУТХОРИЗАТИОН, то је систем који вам омогућава да се лако пријавите и добијете визу на Интернету.

к-ета признаница

К-ЕТА је систем који омогућава странцима који посећују Кореју да се лако пријаве за улазак без визе. Скраћеница за КОРЕЈСКО ЕЛЕКТРОНСКО ОДОБРЕЊЕ ПУТОВАЊА, могуће је поднети захтев за визу на Интернету и издати је у року од 24 сата након скрининга.

нови пасош

К-ЕТА је систем који процес усељавања у Кореју чини лакшим, омогућавајући странцима да лакше посећују Кореју. Кроз ово се може промовисати корејска туристичка индустрија, као и међународна размена и комуникација. Стога ће странци који посећују Кореју моћи да уживају у сигурнијим и практичнијим путовањима користећи К-ЕТА.

цена пасоша

Главна предност К-ЕТА је што може смањити време чекања и трошкове. Раније, да бисте посетили Јужну Кореју, време чекања и трошкови су настали током процеса издавања визе. Међутим, пошто не морате да добијете визу преко К-ЕТА, можете слободније да прилагодите свој распоред путовања и смањите трошкове путовања.

к-ета почетна страница

Поред тога, корејска влада намерава да активније привлачи стране туристе кроз К-ЕТА систем. Странци могу лакше и повољније да посете Кореју преко К-ЕТА, што ће у великој мери допринети развоју корејске туристичке индустрије.

странци путују у Кореју

Процес пријаве К-ЕТА је једноставан. Ако приступите сајту К-ЕТА апликације на Интернету и попуните своје личне податке и план путовања, итд., о издавању ће се одлучити након прегледа. Поред тога, ако одштампате издати К-ЕТА и понесете га са собом пре поласка, процес имиграције је брз и лак.

APPLY FOR K-ETA